jp@martenshoveniers.nl
06 – 12 46 48 75
jp-snoeien
JP-heggeschaar

Door de jaren heen heb ik een grote kennis opgebouwd op het gebied van beplantingen in tuinen. Bomen, heesters, vaste planten en coniferen maar ook bloembollen en eenjarig goed kan ik op juiste manieren onderhouden. De juiste tijden van onderhouden zijn zeer cruciaal om jullie als tuin bezitters de mooiste bloemen en groei van de beplanting te bieden.

Uw tuin Mijn werk.

Het onderhoud in uw tuin zal ik uitvoeren met accu gedragen machines. Dit om zo min mogelijk herrie te veroorzaken. Als het niet anders kan zal ik motorisch tuingereedschap inzetten. Dit om u en de buren zo min mogelijk tot last te zijn. Ook de natuur ( vogels ) zullen dit waarderen.

  • 25 jaar ervaring
  • Opgericht in 2018
  • Seizoensonderhoud
  • Ontwerp en Advies
  • 1 jaar garantie

De Mogelijkheden

Geheel het jaar een goed onderhouden tuin. Hierin zijn vele mogelijkheden. Van 1 keer in de week tot 1 keer per maand. De werkzaamheden worden door het jaar heen op de juiste moment uitgevoerd.

Door het jaar heen 4 x een onderhoudsbeurt. 1ste in de winter, 2de in de lente, 3de in de zomer en als laatste de herfstbeurt. Ook hier zijn diverse mogelijkheden bijvoorbeeld alleen in de lente/zomer en een keer in het najaar.

Na de 1ste groei of 2de groei van hagen en andere bomen en heesters een snoeibeurt uitvoeren. Dit gebeurd meestal in juni/juli en augustus/september.

Of gewoon een keer een goede snoeibeurt aan de tuin is ook een van de voorkomende onderhoudsbeurten die ik voor u kan uitvoeren.

Tevreden Klanten